agility

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy

a kedvenced fejlődhessen.

A PIXIO egy olyan automatikusan zoom-al rendelkező rendszer, ami képes követni kutyusod gyors mozgását az akadályok között kültéren és beltéren egyaránt.

Az órát felteheted kutyusodra is a tréningek alkalmával vagy te is hordhatod a csuklódon a versenyeken.

 

Most már könnyebb lesz a kutyusodra koncentrálnod a kiképzéseken és utólag analizálhatod az akadálypályán nyújtott teljesítményét hála ennek a nagyszerű robot operatőr rendszernek.

Eddig lehetetlen volt számomra, hogy képezzem Toby-t és ezzel egyidőben filmre is vegyem. Próbálkoztam fix kamerával, de szinte használhatatlan anyagot kaptam Toby-ról. A PIXIO rendszerének hála most már megfelelő hosszúságú videóanyagot tudok készíteni a tréningekről, amiket utólag visszanézve eldönthetem min kell legközelebb dolgoznom.

Anna, Texasból

tudj meg többet

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne hagyja ki!

Iratkozzon fel a PIXIO legfrissebb híreire és tartalmaira!

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Az űrlap megérkezett.

100%-os elégedettségi garancia

 

Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogod az általunk kínált termékeket. Ha szükséges bármikor eléred a szuper reaktív segítő csapatunkat. Ne habozz ha bármiben segíthetünk jelentkezz!

 

Abban az esetben ha a PIXIO mégsem váltaná be a hozzá fűzött reményeid vissza küldheted nekünk a megrendelt terméket. Ezt ha 14 napon belül megteszed visszakapod a teljes vételi árát.

Biztonságos fizetés és adatvédelem az oldalunkon.

 

A weboldalunk SSL titkosítást használ így minden információ, amit megoszt velünk az oldalunkon 100% biztonságban van nálunk. Bátran használja webshopunkat!

Selfycam

 

2463 Tordas Gárdonyi Géza utca 15.

 

+36/20 444 85 87

 

info@selfycam.hu

ÁSZF

Jog nyilatkozat

- Copyright © 2019 - SELFYCAM - Minden jog fenntartva!