előadás

Felvennéd az előadásod?

 

A PIXIO robot kamerával most már lehetséges!

 

Ez az automatikus nyomkövető kamera követi Önt, és szükség esetén kicsinyít vagy kicsinyít, így megoszthatja beszédeit, beszédeit vagy leckéit az egész közösséggel!

 

Csak hordja az órát a csuklóján vagy a zsebében, mozgassa az egész színpadon, ahogy csak akarja, és az automatikus követés kamera követni fogja. Nem kell aggódnia a mozgásban, és nem a keretben. Nincs több unalmas statikus diskurzus a PIXIO-val. Mindössze annyit kell tennie, hogy összpontosítson arra, amit megosztani szeretne a hallgatóival!

Adjon hozzá több robotot vagy órát, és különböző hangszórókból több hangszórót is filmezhet.

 

Ossza meg a mikrofon hangját a vevőkészüléknek köszönhetően, így a közönség a HDMI csatlakozónak köszönhetően élő közvetítést nézhet és hallgathat Önről!

MIÉRT A PIXIO A LEGJOBB?

 

Beltéri és kültéri, hatótávolság 100 méter

 

Feszes auto-zoom képesség

 

Egy harmadik fél kamera minősége és megbízhatósága

 

Bizonyított technológia

Miután a PIXIO sokféle módon segített minisztériumunkban: most már képesek vagyunk élő közvetítésre, megosztani eseményeinket, és sokkal több emberrel terjeszteni gondolataikat, mint korábban!

A múltban nehéz volt valakinek, aki a templom nélküli videokamerát nélkül forgatta az egész egyházi szolgáltatást, de most már csak fel kell állítanom a PIXIO-t, viselem az órát, és ez az!

David, Texas_USA

tudj meg többet

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne hagyja ki!

Iratkozzon fel a PIXIO legfrissebb híreire és tartalmaira!

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Az űrlap megérkezett.

100%-os elégedettségi garancia

 

Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogod az általunk kínált termékeket. Ha szükséges bármikor eléred a szuper reaktív segítő csapatunkat. Ne habozz ha bármiben segíthetünk jelentkezz!

 

Abban az esetben ha a PIXIO mégsem váltaná be a hozzá fűzött reményeid vissza küldheted nekünk a megrendelt terméket. Ezt ha 14 napon belül megteszed visszakapod a teljes vételi árát.

Biztonságos fizetés és adatvédelem az oldalunkon.

 

A weboldalunk SSL titkosítást használ így minden információ, amit megoszt velünk az oldalunkon 100% biztonságban van nálunk. Bátran használja webshopunkat!

Selfycam

 

2463 Tordas Gárdonyi Géza utca 15.

 

+36/20 444 85 87

 

info@selfycam.hu

ÁSZF

Jog nyilatkozat

- Copyright © 2019 - SELFYCAM - Minden jog fenntartva!