Hozd ki a legtöbbet a több felhasználós üzemmódból

 

Köszönhetően a PIXIO-nak, nem csak egy személynek van lehetősége, hogy filmre vegye magát hanem azonos időben akár többen is filmezhetik magukat.

2018 március 29

Hoz ki a legtöbbet a MULTI USER üzemmódból.

 

 

A PIXIO-nak köszönhetően nem csak arra nyílik lehetőséged, hogy saját magadat filmezd hanem arra is, hogy egyszerre több felhasználót kamerázz különböző pozíciókból.

 

Hogyan lehet ezt megvalósítani? Nagyon egyszerűen. Az első, hogy meglegyen a teljes PIXIO rendszered beleértve a robot, órát, és a jeladókat is.

Ezután ha különböző pozíciókból szeretnél filmezni csak egy extra robotra lesz szükséged. Ha viszont több embert i szeretnél filmezni több órára is szükséged lesz. (Minden embernek egy, akit filmezni szeretnél) Jó hír, hogy mindegy hány embert hány pozícióból filmezel mindössze 3 jeladóra lesz szükséged.

 

Már meg is vagy mindennel, ha megvan a PIXIO rendszered az extra robottal és órákkal.

 

 

1.Lépés csatlakoztatni az eszközeidet az extra robothoz

 

Szóval, csak csatlakoztatnod kell az összes jeladódat, az órákat és/vagy az extra robotokat, ahhoz az eszközhöz amit kinevezel mester robotnak. Hogyan kell ezt véghez vinned? A teljes leírást megtalálod a használati útmutató 19. oldalán:

 

használati_útmutató.pdf

 

A teljes procedúra körülbelül 3-5 percet vesz igénybe, és ne aggódj ha egyszer beállítottad ezek a beállítások elmentődnek, így nem kell mindig megismételned.

 

Egyszerre több ember felvétele

 

Ha több óra áll rendelkezésedre, vagyis egyszerre több embert szeretnél filmezni az PIXIO képes váltogatni melyik órát veszi filmre a következő módon:

Ahogy elindítod a követést arra az órára áll rá a rendszer, amit legutoljára nyomtál meg. (természetesen az órának bekapcsolt állapotban kell lennie).

Nézzük át újra! Lássunk egy példát, ahol 3 embert szeretnél egyidőben filmre venni:

-Minden órának bekapcsolt állapotban kell lennie

-Az 1-es számú egyén megnyomja az órát, hogy elinduljon a felvétel. Így a teljes rendszer őt fogja követni és felvenni.

-A kettes számú egyén megnyomja az óráján lévő gombot, hogy elkezdje venni őt a rendszer. A rendszer abbahagyja az 1-es számú egyén követését és átáll a 2-es felvételére.

-A 3-as számú egyén megnyomja az óráján a felvétel gombot. Így a 2-es számú egyén továbbra már nem lesz követve, kamerázva hanem a rendszer elkezdi felvenni a 3-as egyént.

 

Egy másik megoldás, ha az applikáció segítségével állítjuk be, hogy ki legyen kamerázva.

 

Abban az esetben, ha több robottal szeretnél különböző helyekről kamerázni

 

Ahhoz, hogy különböző helyekről készíts felvételt egyszerre több robottal csak egy egyszerű beállítást kell elvégezned. A robotokon a jeladókon és az órákon. Ahogy elindítod a felvételt a robotok automatikusan követni fogják az órát.

 

Akár 16 robotot is beállíthatsz. Ne felejtsd el, hogy egyszerre maximum 3 órát tud követni a rendszered, szóval ha több órát is szeretnél filmezni ne feledkezz meg róla, hogy váltogatnod kell az órák között.

 

Ha több robottal több különböző órát szeretnél filmezni

 

Ahhoz, hogy több órát több különböző robottal tudjál filmezni szükséged lesz az ingyenes „PIXIO remote” applikációra. Ezzel a programmal kiválaszthatod, hogy melyik robot melyik órát kövesse. Csak csatlakoztasd a mester robotodhoz az applikációt nyisd meg az app-ot és válaszd ki a listából, hogy melyik robot melyik órát vegye.

 

Szerezd meg a sajátodat!

PIXIO robot teljes rendszer

Extra robot

Extra óra

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne hagyja ki!

Iratkozzon fel a PIXIO legfrissebb híreire és tartalmaira!

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Az űrlap megérkezett.

100%-os elégedettségi garancia

 

Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogod az általunk kínált termékeket. Ha szükséges bármikor eléred a szuper reaktív segítő csapatunkat. Ne habozz ha bármiben segíthetünk jelentkezz!

 

Abban az esetben ha a PIXIO mégsem váltaná be a hozzá fűzött reményeid vissza küldheted nekünk a megrendelt terméket. Ezt ha 14 napon belül megteszed visszakapod a teljes vételi árát.

Biztonságos fizetés és adatvédelem az oldalunkon.

 

A weboldalunk SSL titkosítást használ így minden információ, amit megoszt velünk az oldalunkon 100% biztonságban van nálunk. Bátran használja webshopunkat!

Selfycam

 

2463 Tordas Gárdonyi Géza utca 15.

 

+36/20 444 85 87

 

info@selfycam.hu

ÁSZF

Jog nyilatkozat

- Copyright © 2019 - SELFYCAM - Minden jog fenntartva!