Jogi közlemények

 

A Selfycam weboldal fenntartó cégneve: Gyulay Levente E. V.

A Selfycam székhelye: 2463 Tordas Gárdonyi Géza utca 15.

A Selfycam elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@selfycam.hu

Nyilvántartási száma: 52646311

Adószáma: 69063653-1-27

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fejér Megyei Bíróság

Telefonszámai: (+36 20) 444-85-87

 

Szerkesztői igazgató: Gyulay Levente

Host: https://www.mobilxcloud.hu/

Regisztrált székhely: 2463 Tordas Gárdonyi Géza utca 15.

Tel: 0036204448587

 

A magánélet és a személyes adatok tiszteletben tartása:

 

Az adatokat kizárólag az ügyfelekkel való üzleti és szakmai kapcsolat létrehozása céljából gyűjtik.

 

A személyes adatokat a Selfycam  ésszerű ideig tárolja. A hozzáférés és a helyesbítés joga postai úton történik: 2463 Tordas Gárdonyi Géza utca 15.

 

Reprodukciós jogok:

 

Az egész webhelyre a szerzői jogra és a szellemi tulajdonra vonatkozó Magyar és nemzetközi jogszabályok vonatkoznak. Minden reprodukciós jog fenntartva, beleértve az ikonográfiai és fényképészeti ábrázolásokat. A webhely egészének vagy egy részének másolása bármilyen médiumon keresztül szigorúan tilos, kivéve a szerkesztői vezetők kifejezett engedélyével.

 

Fotó hitelek:

 

Az ezen az oldalon használt fényképek fenntartott jogok tárgyát képezik. A Selfycam írásos engedélye nélkül nem használhatók vagy másolhatók.

 

Biztonsági közlemény:

 

Annak érdekében, hogy biztosítsa a biztonságát és biztosítsa annak hozzáférését az összeshez, ez a webhely szoftvereket használ a webhely áramlásának ellenőrzésére, az illetéktelen kísérletek azonosítására vagy az információk megváltoztatására, vagy bármely más kezdeményezésre, amely egyéb károk. Az információk jogosulatlan betöltésére irányuló kísérletek, az adatok megsértése, a kárt okozó, és általában az ezen webhely elérhetőségével és integritásával kapcsolatos támadások szigorúan tilosak, és a büntető törvénykönyv büntetendő. Így a Büntető törvénykönyv 323-1. Cikke előírja, hogy az automatizált adatfeldolgozó rendszer egészében vagy egy részében (azaz egy internetes honlapon) való hozzáférés vagy csalás fennmaradása tényszerű. kétéves szabadságvesztés és 30 000 euró bírság. Ugyanezen kódex 323-3. Cikke előírja, hogy az adatok automatizált feldolgozó rendszerbe történő csalárd bevezetése, vagy az általa tartalmazott adatok csalárd törlése vagy módosítása büntetendő ötéves szabadságvesztéssel és 75000 euróval. bírságolták

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne hagyja ki!

Iratkozzon fel a PIXIO legfrissebb híreire és tartalmaira!

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Az űrlap megérkezett.

100%-os elégedettségi garancia

 

Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogod az általunk kínált termékeket. Ha szükséges bármikor eléred a szuper reaktív segítő csapatunkat. Ne habozz ha bármiben segíthetünk jelentkezz!

 

Abban az esetben ha a PIXIO mégsem váltaná be a hozzá fűzött reményeid vissza küldheted nekünk a megrendelt terméket. Ezt ha 14 napon belül megteszed visszakapod a teljes vételi árát.

Biztonságos fizetés és adatvédelem az oldalunkon.

 

A weboldalunk SSL titkosítást használ így minden információ, amit megoszt velünk az oldalunkon 100% biztonságban van nálunk. Bátran használja webshopunkat!

Selfycam

 

2463 Tordas Gárdonyi Géza utca 15.

 

+36/20 444 85 87

 

info@selfycam.hu

ÁSZF

Jog nyilatkozat

- Copyright © 2019 - SELFYCAM - Minden jog fenntartva!