Szórakozás

Mi lenne ha az általad készített show milliókhoz el tudna jutni?!

Ez most lehetséges a PIXIO robot operatőrnek köszönhetően! A kamerád követ téged zoom-ol amikor szükséges így egy másodperc sem veszhet kárba az előadásodból.

Használhatod DSLR-el vagy más nem támogatott kamerával is ha csak a forgatást szeretnéd a zoom-olás nélkül. Használd az élő közvetítést így az emberek a világ bármely pontjáról megtekinthetik, amit csinálsz. Tedd az órát a zsebedbe és hozzd ki magadból a legtöbbet.

Videó technikus vagyok, akinek nem mindig egyszerű fókuszban tartani a legfontosabb dolgokat egy koncert során. Folyamatosan ellenőriznem kell, hogy a kamerák vegyenek, a hangbeállításokat, a fényeket és egyéb technikai eszközöket. A PIXIO rendszerével lehetőségem nyílt több helyről egyszerre filmezni és zoom-olni anélkül, hogy bele kéne avatkozzak.

Nicolas, California-USA

tudj meg többet

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne hagyja ki!

Iratkozzon fel a PIXIO legfrissebb híreire és tartalmaira!

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Az űrlap megérkezett.

100%-os elégedettségi garancia

 

Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogod az általunk kínált termékeket. Ha szükséges bármikor eléred a szuper reaktív segítő csapatunkat. Ne habozz ha bármiben segíthetünk jelentkezz!

 

Abban az esetben ha a PIXIO mégsem váltaná be a hozzá fűzött reményeid vissza küldheted nekünk a megrendelt terméket. Ezt ha 14 napon belül megteszed visszakapod a teljes vételi árát.

Biztonságos fizetés és adatvédelem az oldalunkon.

 

A weboldalunk SSL titkosítást használ így minden információ, amit megoszt velünk az oldalunkon 100% biztonságban van nálunk. Bátran használja webshopunkat!

Selfycam

 

2463 Tordas Gárdonyi Géza utca 15.

 

+36/20 444 85 87

 

info@selfycam.hu

ÁSZF

Jog nyilatkozat

- Copyright © 2019 - SELFYCAM - Minden jog fenntartva!