TÁNC

Felvennéd a táncodat, hogy javítsd magad?

Hát most ez lehetséges a PIXIO-val!

 

A robotmester automatikusan követni fog, nagyítani és kicsinyíteni, ha szükséges, és lehetővé teszi számodra, hogy a táncpedagógusoddal (vagy önmagaddal) megtudd a beszélgetést. Ez az automatikus nyomkövető kamera beltéri és kültéri funkciókból is működik, így minden reprezentációt filmezhet!

Más robotok és órák hozzáadásával akár több táncost is különböző szögből filmezhet, hogy a legtöbbet hozza ki a showból!

A tükrök jó módja annak, hogy javuljanak a táncórák során, de mindig úgy éreztem, mintha időben elveszíteném mind egyszerre. Most a PIXIO robot kamerával el tudom érni a koreográfiámat anélkül, hogy bármi másra gondolnék, és a későbbi kameráknak köszönhetően a mozgásaimon dolgozni tudnék. Ez is egy jó módja annak, hogy emléktárgyakat tarts a reprezentációktól, és ossza meg barátaimmal és családommal!

Alice, Ausztrália

tudj meg többet

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne hagyja ki!

Iratkozzon fel a PIXIO legfrissebb híreire és tartalmaira!

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Az űrlap megérkezett.

100%-os elégedettségi garancia

 

Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogod az általunk kínált termékeket. Ha szükséges bármikor eléred a szuper reaktív segítő csapatunkat. Ne habozz ha bármiben segíthetünk jelentkezz!

 

Abban az esetben ha a PIXIO mégsem váltaná be a hozzá fűzött reményeid vissza küldheted nekünk a megrendelt terméket. Ezt ha 14 napon belül megteszed visszakapod a teljes vételi árát.

Biztonságos fizetés és adatvédelem az oldalunkon.

 

A weboldalunk SSL titkosítást használ így minden információ, amit megoszt velünk az oldalunkon 100% biztonságban van nálunk. Bátran használja webshopunkat!

Selfycam

 

2463 Tordas Gárdonyi Géza utca 15.

 

+36/20 444 85 87

 

info@selfycam.hu

ÁSZF

Jog nyilatkozat

- Copyright © 2019 - SELFYCAM - Minden jog fenntartva!