PIXEM Ügyfélszolgálat

Itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, a PIXEM rendszerének használatához!

Kompatibilis okostelefonok és tabletek

A PIXEM-hez egy olyan adaptert mellékelünk, amivel bármilyen okostelefont vagy tabletet képes csatlakoztatni.

Egy kompatibilis okostelefonnal vagy tablettel többek között kihasználhatja az automatikus zoom és a távoli felvétel elindítása funkciót.

Apple

A PIXEM applikációja kompatibilis az Ipad Air-rel és az újabb Ipadokkal valamint az Iphone 5s-nél újabb készülékekkel.

iPad Air, iPad mini 2, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 1 & 2, iPad 2017 & 2018 iPhone 5S, iPhone 6 (Plus), iPhone 6S (Plus), iPhone

Android
A PIXEM applikáció kompatibilis az Android 5 operációs rendszerrel ellátott okostelefonokkal vagy tabletekkel  és az újabb Android operációs rendszerekkel is, melyek fel vannak szerelve Bluetooth 4-el vagy újabb Bluetooth rendszerrel.

 5.x →Lollipop, 6.x →Marshmallow, 7.x →Nougat, 8.x →Oreo, 9.x →P*

Az Androidod verzióját ellenőrizheted a telefonod beállításai között a Bluetooth rendszered pedig az internetről a telefonod specifikációinak leírásában találhatod meg.

Moven'N APP letöltése

A MOVE’ APP elérhető androidra és iOs-re egyranánt a következő két linken:

Visszaküldés menete

Csapatunk bármilyen probléma vagy kérdés esetén azonnali segítséget nyújt a termékeinkkel kapcsolatban. Célunk, hogy az összes termékünk a lehető legjobban kiszolgálja az igényeit.

Ha bármi problémája merülne fel kérjük olvassa el a használati utasítást, valamint az ebben található problémakezelés fejezetet.

Ha ezután is fennáll a probléma vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail-ben telefonon vagy póstai úton.

PIXIO tulajdonosoknak fenntartott e-mail cím: info@selfycam.hu

PIXIO tulajdonosoknak telefonszám: +36204448587

Postázási cím: 2463 Tordas gárdonyi géza utca 15

Amennyiben a gyártó hivatalos műszaki csapata úgy ítéli meg, hogy vissza kell hívniuk a terméket kapni fog egy visszaküldési azonosítót ez egy úgynevezett RMA: (Return Material Authorization)

Ezzel a számmal már visszaküldheti a terméket az eredeti csomagolásban. Fontos hogy a kapott számot jól láthatóan a csomag külső oldalán helyezze el.

Ahogy megkapjuk a csomagját, a technikai csapatunk hozzálát az eszköz ellenőrzéséhez, a probléma felderítéséhez. Ha az eszközzel olyan jellegű probléma áll fenn, ami a szerződési feltételek szerint garanciálisan javítandó a meghibásodott elemet díjmentesen javítjuk vagy cseréljük.

Minden egyéb esetben egy ingyenes árajánlatot küldünk a javítási költségekről, ezután az alábbiak szerint dönthet:

Visszautasítja az ajánlatot, ebben az esetben a terméket visszaküldjük az ön saját költségén.

Elfogadja az ajánlatot, ebben az esetben, ahogy megérkezik a javítás költsége megkezdjük a szükséges műveleteket, és visszaküldjük a terméket, amint kész vagyunk a javításával.

Scroll to Top